My Cart

Close

DENEYİMDEN KEYİF ALMAK

Posted on October 12 2020

DENEYİMDEN KEYİF ALMAK

Her şeyden önce, hokey oyununun, en üst seviyeleri de dahil olmak üzere eğlenceli olması gerektiğini unutmayın. Hokeye bir bütün olarak yaklaşın ve çocuklarınızın aynı şeyi yapmasına yardımcı olun. Onlar için çoğu zaman skor, oyun oynayarak deneyim kazanmak ve takım arkadaşları ile unutulmaz anılar kazanmak kadar önemli değildir.

Çocuğunuzu buzda izlemek için her fırsatın tadını çıkarın. Hokey deneyimi, ömür boyu süren harika anılar ve derslerin kaynağı olabilir. Bu yolu birlikte seyahat etmek aile bağlarını güçlendirebilir.

Bu deneyimi mükemmel kılmak için işte birkaç tavsiye:

  • Çocuğunuz için fotoğraf, haber kupürleri, web sitesi ilanları ve turnuva programları ile dolu bir not defteri oluşturun. Her takım arkadaşına imzalatın.
  • Çocuğunuzun hokey tecrübesi hakkında bir dergiye (okul dergileri gibi) yazmasını teşvik edin.
  • Tüm aile yolculuklarından, gerçek aile tatillerine; manzaraları ve yerel kültürü keşfedin. Birçok fotoğraf çekin.
  • Yiyecek ya da içecekler gibi, ekip için seyahat, antrenman, maçlarda olabilecek ihtiyaçları koordine etmede başı çekin.
  • Çocuğunuzun takımı için bir hokey ebeveyn sosyal kulübüne katılın veya oluşturun; sohbetvearkadaşlıklarınakmasınısağlamakiçinsosyalmedyayıkullanın.
  • Gönüllü bir komite üyesi olarak katılımda bulunun.

EĞLENİN VE HEMEN BUGÜN KATILIN!

Katılım

Hokey kulübünüzde gönüllü bir komite üyesi veya herhangi bir yardımcı olarak katılmanız ödüllendirici bir deneyim olabilir. Ayrıca kulübünüzüde güçlendirir.

Herkesin bir hokey kulübüne getirebilecekleri farklı güçlü yönleri ve yetenekleri vardır ve her katkı, gönüllülerinolağanüstüçabalarıylaneredeysebütünüyledesteklendiğinden, yardımcı olur.

Hiç hokey oynamamış ebeveynler bile gönüllü olarak büyük katkılar sağlayabilir, bu yüzden isteksiz olmayın. Birlikten kuvvet doğar. Gönüllülük fırsatları hakkında yerel kulübünüze hemen bugün başvurun. Ve eğer kulübünüze yardımcı olabilecek yeni yollar için fikirleriniz varsa, çekinmeyin. Gidin ve hemen takıma katılın!

 

Saygılarımla,

 

Deniz Ince